Handelsbetingelser kurser

VILKÅR OG BETINGELSER – Kurser afholdt hos Vinduespudserkursus.dk

1. Betaling

Betaling for kursus opkræves før at kursist kan påbegynde kursus.

Kursusafgiften (inkl. kursusmaterialer og forplejning) er forskellig afhængig af kurset – se pris i hver enkelt kursusbeskrivelse.

Faktura for kurset fremsendes før kursusstart. Ved manglende betaling sendes den første rykker på forfaldsdagen, med tillæg af 100,- i gebyr.

Bankforbindelse

Betaling skal ske til Handelsbanken, Konto: reg.nr. 6488 konto.nr. 2036219

2. Kursus indhold.

2.1 Detaljeret beskrivelse af indhold og varighed er beskrevet på Vinduespudserkursus.dk's hjemmeside under kurser.

2.2 Kursusbevis udstedes efter endt kursus.

3. Priser

3.1    Alle priser er angivet i DKK inkl. moms samt eventuelle gebyrer, medmindre andet udtrykkeligt skriftligt er aftalt.

3.2    Alle priser for ydelser og produkter følger Vinduespudserkursus.dk gældende listepriser på tidspunktet for Vinduespudserkursus.dk bekræftelse af kundens ordre, medmindre parterne andet skriftligt er aftalt mellem parterne.

3.3    Vinduespudserkursus.dk er berettiget løbende til, uden varsel, at foretage prisændringer i listepriser og tilbud, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne.

3.4    De omkostninger, som kunden skal afholde i forbindelse med uddannelsen/kurset, såsom rejseomkostninger, kost og materialer, der ikke er en del af uddannelsen/kurset, er for kundens egen regning og er derfor ikke inkluderet i priser oplyst af Virksomheden.

4. Tilmelding

4.1    Tilmelding til uddannelser/kurser kan ske online på Vinduespudserkursus.dk eller via mail til johnni@timesolution.dk eller på tlf. ✆ 20 89 25 27

4.2    Ved online tilmelding udfylder kunden tilmeldings oplysninger, vælger uddannelse/kursus og vælger betalingsmetode. Ved tilmelding per mail eller tlf. fremsender Vinduespudserkursus.dk faktura til kunden.

4.3    Kunden modtager en bekræftelses e-mail med yderligere oplysninger indenfor 48 timer.

4.4    Ved uddannelses- og kursusstart skal kunden være fyldt 18 år. Al undervisning foregår som udgangspunkt på dansk, dog kan engelsk også benyttes hvis dette ønskes.

5 Afbestilling

Tilmelding er bindende. Din betaling kan ikke returneres, men det er muligt ved aftale at bytte til en anden dato, dog skal afbud ske senest 48 timer før kursus starter.
Aflyses kurset fra borger, kursist eller jobcenter side, dagen før eller på dagen returneres beløbet ikke og kurset kan ikke ændres til anden dato.

6.0 Ansvar

Vinduespudserkursus.dk er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse på grund af force majeure. Så længe force majeure situationen foreligger, er Vinduespudserkursus.dk fritaget for at opfylde sine forpligtelser. 

6.1 Endvidere tages der forbehold for

  • Ændringer i timetal og fordeling af undervisningstimer
  • Ændring i undervisningssammensætning på kurserne.
  • Trykfejl og udsolgte kurser.
Hvis du ikke er tilfreds: Hvis der er noget, som du ikke er tilfreds med i forbindelse med din deltagelse på vores kurser, hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte os via mail johnni@timesolution.dk